Trouwfoto’s in Bobbejaanland

Trouwfoto's in Bobbejaanland

Kwakkelweer

Eind maart 2023 was het weer in België nog niet al te best: het had nog niets anders gedaan dan geregend, en ook op het moment dat Jade & Jeff zouden gaan trouwen voorspelden ze regen. Ik ging iets vroeger dan gepland op locatie, in de hoop dat zij ook tijdig ter plekke zouden zijn. Het bruidspaar ging voor trouwfoto’s in Bobbejaanland, een pretpark in Lichtaart, in de Belgische Kempen. Nope, ik was daar nog niet eerder geweest om foto’s te maken, enkel als kind om een dagje pretpark te gaan doen. 

Love birds

Jade & Jeff ontmoetten elkaar een aantal jaren geleden in Bobbejaanland. De keuze van de fotolocatie lag dan voor hen ook voor de hand. Ze liepen elkaar tegen het lijf tijdens het werk, Jeff werkt er trouwens nog steeds. Een mooie love story, toch? 

Helemaal alleen

Het was nog net voor de Vlaamse paasvakantie dat we in Bobbejaanland langsgingen om foto’s te gaan maken. Het park was nog in wintersluiting, dus we hadden het hele park voor ons alleen. Er waren overal volop werken aan de gang om Bobbejaanland zomerklaar te maken. Er werd geschilderd, opgeruimd en alle attracties werden nagekeken. Ideaal dus om rustig huwelijksfoto’s te maken! 

Kleurrijk

Mijn stijl van fotograferen is kleurrijk en contrastrijk, laat het net in Bobbejaanland vol met heel wat kleurtjes staan! Toegegeven was ik er in het begin wat bang voor: een mooie reeks huwelijksfoto’s neerzetten op een niet-zo-traditionele locatie, ik vond het best een beetje spannend. De foto’s moesten ook wel effectief huwelijksfoto’s uitstralen, en zeker niet te kinderlijk overkomen. 

In de attracties fotograferen was helaas uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan, en dat begreep ik zeker ook. Maar genoeg andere prachtige hoekjes in Bobbejaanland om trouwfoto’s te maken!

Happy bride and groom

Jeff en Jade ware helemaal op hun gemak in hun eigen habitat, dat zag je meteen! Hoewel ze helemaal niet overtuigd waren over ‘poseren’ en ‘fotoshoots’ straalden ze helemaal. Het allermooiste kwam na oplevering van de foto’s aan het koppel, toen de bruid me stuurde: 

“ik heb ze (de foto’s) allemaal gezien en ze zijn GEWELDIG wauw echt, ik had wat ‘schrik’ voor een fotoshoot omdat ik er van overtuigd ben dat ik niet op camera pak. Maar ik ben er zo gelukkig mee, echt super bedankt voor je geweldige werk”. 

Ben jij nog op zoek naar een huwelijksfotograaf in Lichtaart? Of zoek je nog een trouwfotograaf in de Kempen? Evelien Geerinckx Photography werkt in binnen- en buitenland!

Ben jij nog op zoek naar een huwelijksfotograaf?

Evelien Geerinckx Photography heeft heel wat ervaring als trouwfotograaf. Wil je meer weten? Kijk dan zeker op de website!