Trouwen in Kasteel van Nieuwland – een sprookje!

Trouwen in Kasteel van Nieuwland

Op een stralende zomerdag in augustus werd ik als huwelijksfotograaf vroeg in de ochtend verwacht in het landelijke Tremelo. Cinderella en Sven trouwen in Kasteel van Nieuwland in Aarschot, maar ik zou starten met het fotograferen van de getting ready van de bruid, een onmisbaar stukje foto’s op je huwelijksdag om je verhaal te vertellen!

Geluk had ik als trouwfotograaf: een schitterende tuin bij de ouders van de bruid waar het klaarmaken plaatsvond, én een prachtige en lichtrijke veranda. De foto’s waren vanaf ’s morgens al gelijk een sprookje. De first look van het huwelijkspaar vond plaats aan de voordeur: Cinderella in een schitterende wit-beige jurk met sluier, en Sven in prachtig beige pak. Dat plaatje kloptje, en de liefde spatte er van af. 

Burgerlijk huwelijk 

In een prachtige witte oldtimer ging het koppel met de kinderen richting het gemeentehuis van Tremelo. Cinderella & Sven zouden trouwen in Tremelo, een erg mooie trouwzaal wat als huwelijksfotograaf mooi meegenomen is. Vaak zijn trouwzalen in Belgische gemeentehuizen kil en clean, deze was dat allesbehalve.

De opkomst van nieuwsgierigen was groot, zelfs de voetbalploeg van de bruidegom was present. Dat schitterende huwelijkspaar is graag gezien, dat kon ik voelen! 

Trouwen in Kasteel van Nieuwland

Na het burgerlijk huwelijk ging het richting Kasteel van Nieuwland, dat met feestzaal de Postiljon een schitterende trouwlocatie is in het mooie Aarschot. De ceremonie zou plaatsvinden in de schitterende tuin, het dansfeest in feestzaal de Postiljon. 

De locatie voor huwelijksfoto’s lag dan ook voor de hand: de schitterende tuin van Kasteel van Nieuwland heeft een prachtige vijver en bossen. De huwelijksreportage werd dan ook een sprookje. Ik kon de liefde voelen, ’t was zo mooi. Als huwelijksfotograaf maakte mijn hart ook een sprongetje. 

Helaas zat het weer in de avond niet mee, en moesten we de golden hour sessie bij zonsondergang annuleren, maar ook daarvoor is een prachtig plekje rondom het Kasteel van Nieuwland bij de Demer. 

Huwelijksceremonie in de tuin

De huwelijksceremonie vond plaats aan het water van het kasteel. Een prachtig emotioneel moment, heel veel liefde, en degenen die Cinderella & Sven liefhebben, allemaal rond hun. De vrolijke noot werd gebracht door vrienden van het koppel, die een ware boysband-song in elkaar hadden gestoken mét bijhorend dansje.

Live werd er ook gezongen door een vriendin van het koppel – ik kreeg er zowaar kippenvel van. 

Heerlijk eten

Eén ding moet gezegd worden: het eten in Kasteel van Nieuwland is overheerlijk, keuze te over. Het buffet is fantastisch! Wil je graag een buffet mét lekker eten én een overgrote keuze, dan moet je ongetwijfeld hier zijn. Ik durf er voor wedden dat bijna iedereen met een indigestie naar huis ging. 

Afsluiten met de openingsdans

De dag voor mij sloot af met de openingsdans, en het fotograferen van het begin van het dansfeest. Uiteraard sloot het feest niet af bij de openingsdans voor het koppel én alle genodigden…toen moest het voor hen nog maar net beginnen ;-). 

Zoek jij nog een trouwfotograaf in Tremelo, of een huwelijksfotograaf om jullie dag vast te leggen om te trouwen in Kasteel van Nieuwland? Dan ben je bij Evelien Geerinckx Photography aan’t juiste adres!

Ben jij nog op zoek naar een huwelijksfotograaf?

Evelien Geerinckx Photography heeft heel wat ervaring als trouwfotograaf. Wil je meer weten? Kijk dan zeker op de website!