Trouwen in Huys in’t Veld in Peer: een betoverende Limburgse trouwlocatie

Trouwen in Nederland

Jullie grote dag komt eraan, en wat is er nu belangrijker dan de perfecte trouwlocatie kiezen? Als je op zoek bent naar een idyllische plek om je liefde te bezegelen, zoek dan niet verder: trouwen in Huys in ’t Veld in Peer is écht een aanrader. Deze prachtige trouwlocatie in Limburg is een waar juweeltje dat een betoverende en romantische sfeer biedt voor jou en de gasten op jullie trouwfeest. In deze blog neem ik je mee op een virtuele tour door Huys in ’t Veld en ontdek je waarom deze locatie de perfecte setting is voor jullie speciale dag.

Een historisch juweel 

Huys in ’t Veld is gevestigd in een historische hoeve. Dit statige gebouw is doordrenkt van geschiedenis en straalt een tijdloze elegantie uit. Vanaf het moment dat je aankomt, zul je onder de indruk zijn van de prachtige architectuur van weleer en de weelderige tuin die het landgoed omringt – goed voor wel negen hectare groen! De charmante gevel van de oude verpauperde hoeve van weleer werd schitterend opgeknapt, met een tijdloze en moderne extra polyvalente ruimte in de tuin!

Trouwen in’t groen

Een van de meest opvallende kenmerken van Huys in ’t Veld zijn de velden en’t groen rondom deze prachtige plek. Deze weelderige groene oase biedt talloze mogelijkheden voor adembenemende foto’s en eventueel een buitenceremonie die recht uit een sprookje lijkt te komen. Stel je voor dat je ‘Ja, ik wil’ zegt te midden van bloeiende bloemen en omringd door de natuurlijke schoonheid van Limburg. Trouwfoto’s in Huys in’t Veld zijn dus zeker een aanrader! 

In intieme sfeer

Wat Huys in ’t Veld echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om ook intieme bruiloften te organiseren. Trouwen in Huys in’t Veld  is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen, maar het behoudt altijd een intieme sfeer die perfect past bij romantische bruiloften. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuin of een grotere bijeenkomst in de polyvalente ruimte, je zult de aandacht en zorg krijgen die je verdient om van je dag een onvergetelijke ervaring te maken.

Culinaire verwennerij

Een ander hoogtepunt van trouwen bij Huys in ’t Veld is de uitstekende culinaire ervaring. Het toegewijde cateringteam kan een menu op maat samenstellen dat past bij jullie smaak en voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke gerechten of een meer avontuurlijke culinaire reis wilt maken, de chef-koks van Huys in ’t Veld staan klaar om jullie te verrassen en te verwennen. Alles tot in de puntjes verzorgd, én op een ontzettend leuke manier gebracht! 

Een unieke ervaring

Trouwen bij Huys in ’t Veld in Peer is niet zomaar een plekje om te trouwen; het is een unieke ervaring die jullie en jullie gasten nog lang zullen koesteren. Van de prachtige omgeving tot de persoonlijke aandacht voor detail, alles is ontworpen om jullie dag onvergetelijk te maken.

Als jullie op zoek zijn naar een betoverende trouwlocatie in Limburg, overweeg dan zeker Huys in ’t Veld in Peer. Deze historische locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een dromerige bruiloft vol romantiek en elegantie. Het is een plek waar jullie liefde kan bloeien te midden van de natuurlijke schoonheid en de rijke geschiedenis van België. Huys in ’t Veld zal jullie trouwdag omtoveren tot een sprookjesachtige dag die je nooit zult vergeten.

Zoek jij nog een trouwfotograaf in Peer, of een huwelijksfotograaf om jullie dag vast te leggen om te trouwen in Huys In’t Veld? Dan ben je bij Evelien Geerinckx Photography aan’t juiste adres!

Ben jij nog op zoek naar een huwelijksfotograaf?

Evelien Geerinckx Photography heeft heel wat ervaring als trouwfotograaf. Wil je meer weten? Kijk dan zeker op de website!