Mieke & Laurens trouwen in Hof ter Velden

Trouwfoto's Scheepvaartmuseum Baasrode

Corona-huwelijk

Trouwen tijdens de coronapandemie is een uitdaging geweest voor héél wat koppels. De beperkingen en voorzorgsmaatregelen hebben het plannen en vieren van bruiloften aanzienlijk bemoeilijkt. Toch hebben nog best wat stellen de moed gevonden om hun liefde te vieren en hun trouwdag onvergetelijk te maken, zelfs te midden van deze onzekere tijden.

Zo ook Mieke & Laurens; zij gaven hun ja-woord in Overmere, en gingen daarna trouwen in Hof ter Velden en ik mocht mee als huwelijksfotograaf! 

Trouwen in Overmere

Trouwen in het gemeentehuis van Overmere was een thuismatch voor dit fantastisch koppel! Ze woonden aan de overkant van het gemeentehuis, pal in het centrum van Overmere. De bruid baatte er een kapperszaak uit, ’s morgens vond daar uiteraard ook al de getting ready plaats. Te voet ging het naar het gemeentehuis: eentje met historische charme en stijlvolle architectuur – wat een cadeau voor iedere huwelijksfotograaf! 

’t Is een statig en elegant gebouw, en de binnenkant is echt een pareltje! Iedere trouwfotograaf is wel blij met mooie trouwruimtes, dat geeft zoveel meerwaarde aan de foto’s! 

Huwelijksfoto’s bij het Kasteel van Berlare en in het Scheepvaartmuseum van Baasrode

De eerste stop voor huwelijksfoto’s van dit schitterende paar was het Kasteel van Berlare…een toplocatie alleen…zat het weer helaas niet mee. We namen er enkele foto’s, maar toen de stortbui onze richting uitkwam, haastten we ons snel naar de auto en reden we richting een tweede, overdekte fotolocatie: het Scheepvaartmuseum van Baasrode. 

Het Scheepvaartmuseum van Baasrode is een betoverende locatie voor het maken van trouwfoto’s. Gelegen aan de oevers van de schilderachtige Schelde, biedt het museum een uniek decor vol geschiedenis en maritieme charme. Het is een plek waar romantiek en nautische schoonheid samenkomen, waardoor het de ideale setting is voor onvergetelijke trouwfoto’s, een zegen voor je trouwfotograaf! 

Bij het betreden van het museum werden we begroet door een majestueuze collectie historische schepen. De imposante masten en zeilen creëren een pittoreske achtergrond die trouwfoto’s tot een pareltje maken. De rijke geschiedenis van de scheepvaart hangt in de lucht en voegt een vleugje authenticiteit toe aan de beelden die worden vastgelegd.

Trouwfeest in Hof ter Velden

Het huwelijksfeest van Mieke & Laurens ging door in Hof ter Velden, een schitterende feestlocatie in Dendermonde! Hoewel we volop de coronoapandemie uitzaten, hadden we op dat moment geluk: mondmaskers waren niet verplicht! 

Een obstakel was natuurlijk wel het aantal gasten: daarin moest flink gesnoeid worden om dit huwelijksfeest te mogen geven. Maar alles was er: hun dierbaarste vrienden en kennissen, lekker eten en en schitterende dj om de beentjes los te schudden! Als bedankje voor hun gasten waren Mieke & Laurens trouwens superorigineel: ze bezorgden iedere genodigde een kraslootje van Win For Life! Of er iemand gewonnen had… daarvan moet ik het antwoord schuldig blijven. 

Zij wonnen alvast wél met elkaar een Win for Life! 

Ben jij nog op zoek naar een huwelijksfotograaf? Zoek je nog een trouwfotograaf in Overmere? Of zoek je nog een huwelijksfotograaf in Baasrode, of een bruidsfotograaf in Dendermonde? Evelien Geerinckx Photography werkt in binnen- en buitenland!

Ben jij nog op zoek naar een huwelijksfotograaf?

Evelien Geerinckx Photography heeft heel wat ervaring als trouwfotograaf. Wil je meer weten? Kijk dan zeker op de website!