Evelien Geerinckx Photography - trouwen in Kroatië - trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Heb jij plannen om te trouwen in het buitenland? Heel intiem met jullie tweetjes, of gezellig met een grote groep vrienden, familie en kennissen er bij? Evelien Geerinckx Photography heeft als huwelijksfotograaf heel wat ervaring met trouwen in het buitenland!

Ervaren fotograaf

Al op verschillende plekken in de wereld mocht ik als trouwfotograaf aan de slag. Bruidsparen schitterden al voor mijn lens in:

Noorwegen • Cappadocië • Kopenhagen • Ibiza • Kroatië • Mallorca • Parijs • Madeira • Marrakech • Dolomieten • IJsland • Oostenrijkse Alpen • Lofoten •

Evelien Geerinckx Photography - trouwen in Kroatië - trouwen in het buitenland
Evelien Geerinckx Photography - trouwen in Kroatië - trouwen in het buitenland

Trouw jij in het buitenland?

Wie droomt er niet van een destination wedding? Heb jij plannen om in het buitenland in het huwelijksbootje te stappen? Op een zonovergoten strand? Of misschien wel op een avontuurlijke locatie in de bergen?

Plannen jullie misschien een elopement met jullie tweetjes? En knijpen jullie er graag samen (misschien wel stiekem) tussenuit?

Ervaren huwelijksfotograaf in het buitenland

Evelien Geerinckx Photography mocht als ervaren trouwfotograaf al vaak aan de slag in het buitenland.

Van op een strand in het Kroatische Dubrovnik, tot in de bergen op Mallorca. Huwelijksfoto’s op de idylische eilandengroep Lofoten in het noorden van Noorwegen, en een trouwreportage in de woestijn vlakbij Marrakech. Mijn allergrootste liefde? De Oostenrijkse Alpen en de Italiaanse Dolomieten.

In de blogs vind je alvast uitgebreide verslagen van deze buitenlandse trouwlocaties!

Jouw huwelijk in het buitenland

Ik vertel graag jullie verhaal in het buitenland! Naast fotografie is mijn tweede grote passie reizen, en ik neem daar graag mijn talenknobbel voor mee.

Met hart en ziel, en met tonnen liefde ben ik dan ook jullie geschikte huwelijksfotograaf in het buitenland. Voor jullie grote dag denk ik graag met jullie mee om de perfecte fotolocatie(s) uit te kiezen.

Mijn stijl is kleurrijk en contrastrijk. Spontane beelden staan voor op. Geen tandpastasmiles of schoolfotoposes voor mijn camera alsjeblieft. Ik beloof jullie de allermooiste beelden, op de meest schitterende locaties. Een aandenken om levenslang te koesteren.

Met drie verschillende all-in pakketjes om te trouwen in het buitenland is er voor ieder wat wils.

Waarom een Nederlandstalige fotograaf meenemen om te trouwen in het buiteland?

  • In tegenstelling tot wanneer je met een lokale fotograaf werkt, is er alvast geen taalbarrière. Daarnaast neem ik hoe dan ook mijn talenknobbel mee om ter plaatse makkelijk met de locals te kunnen communiceren.
  • Elke cultuur is anders. De ene is al wat nonchalanter dan de andere, in de ene cultuur gaat het er al wat losser aan toe dan in de andere. Fijn om op je grote dag rust in je hoofd te hebben, en al niet te moeten stressen over je trouwfotograaf, toch?
  • Persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk; dat bouwt een zekere vertrouwensband op. Voor ik met jullie meereis, zit ik samen met jullie om jullie huwelijksdag te overlopen. Dat kan face-to-face, of virtueel. Op die manier leren we elkaar alvast wat beter kennen voor aanvang van jullie trouwdag.
  • Na afloop van jullie huwelijksdag blijf ik ook vlotjes bereikbaar, handig als extra service als je bijvoorbeeld een fotoalbum of andere printproducten zou willen bestellen.

Welk pakket past bij jouw huwelijksdag?

Ga je trouwen in het buitenland? Dan heb je de keuze uit drie verschillende all-in formules. Benieuwd naar de details en hoe trouwen in het buitenland in zijn werk gaat? Download dan zeker de brochure! 

Noto

€ 2.975
6u fotografie
alle foto's digitaal, bewerkt & zonder logo
dronebeelden
reiskosten
preview in 3 dagen
mini-album 14 x 14 cm

Een professionele fotograaf nodig voor een halve dag? Dan is 'Noto' ideaal voor jullie! Inclusief dronebeelden, reiskosten en een mini-album!

MEEST GEKOZEN

Borea

€ 3.395
8u fotografie
alle foto's digitaal, bewerkt & zonder logo
dronebeelden
reiskosten
preview in 3 dagen
mini-album 16 x 16 cm

Op zoek naar acht uur fotografie, dronebeelden én een mini-album? Dan is 'Borea' op jullie lijf geschreven!

Zefiro

€ 3.995
10 - 12u fotografie
alle foto's digitaal, bewerkt & zonder logo
dronebeelden
reiskosten
preview in 3 dagen
mini-album 21 x 21 cm

Fotografie van 's morgensvroeg tot 's avonds laat? Inclusief dronebeelden én een mini-album? Zefiro is het meest complete pakket!

Brochure trouwen in het buitenland

Heb je trouwplannen in het buitenland en zoek je een ervaren fotograaf? In de brochure vind je alle details!

Benieuwd naar meer?

Trouwen in eigen land

Trouwen in eigen land

Heb je trouwplannen in eigen land? Bekijk hier de mogelijkheden!

Meer info

Save the date

Save the date

Wil je graag een fotoreportage vóór je huwelijksdag? Voor savethedatekaartjes? Kijk dan hier!

Meer info

Blog

Blog

Benieuwd naar de (liefdes)verhalen die ik al mocht vertellen? Check dan zeker de blogs!

Meer info