Evelien Geerinckx Photography - huwelijksfotograaf

Huwelijksfotografie

Zijn jij en je partner verloofd, en zijn jullie voor jullie huwelijksdag nog op zoek naar een ervaren huwelijksfotograaf? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Evelien Geerinckx Photography is een ervaren trouwfotograaf die huwelijken fotografeert in binnen- en buitenland. Met veel liefde, passie en enthousiasme legt ze jouw huwelijksdag vast!

Evelien Geerinckx Photography - huwelijksfotograaf

Trouwen in het buitenland, of in eigen land

Als huwelijksfotograaf ben ik verliefd op de liefde. 

Sinds 2017 stonden al heel wat koppels voor mijn lens. Ik mocht heel wat bruidsparen in eigen land fotograferen én in het buitenland. Daarnaast mocht ik als huwelijksfotograaf met trots al verschillende internationale prijzen in ontvangst nemen voor de huwelijksfoto’s die ik maakte.

Jouw huwelijksfotograaf

Ik hou ervan om jullie verhaal te vertellen, van A tot Z – alles doe ik zelf. Van de eerste kennismaking, tot jullie beelden opleveren en een huwelijksalbum maken. Persoonlijk contact is voor mij als trouwfotograaf erg belangrijk.

Mijn stijl is kleurrijk en contrastrijk. Ik houd er ontzettend van om jullie liefde vast te leggen. Benieuwd naar de formules die ik als trouwfotograaf aanbied? Kijk dan zeker verder op de website!

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!

Trouwen in eigen land

Trouwen in eigen land

Heb je trouwplannen in eigen land? Bekijk hier de mogelijkheden!

Meer info

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Plannen om te trouwen in het buitenland? Evelien Geerinckx Photography heeft tonnen ervaring!

Meer info

Save the date

Save the date

Wil je graag een fotoreportage vóór je huwelijksdag? Voor savethedatekaartjes? Kijk dan hier!

Meer info

I('d) love to tell your story.

Als huwelijksfotograaf houd ik er ontzettend van om de liefde vast te leggen.

I (‘d) love to tell your story is dan ook van bij de start van Evelien Geerinckx Photography in 2017 mijn slogan. Ik wil dolgraag jullie verhaal met heel veel liefde en passie vastleggen.

Ik verzorg jullie verhaal van A tot Z. Van de eerste kennismaking, tot de administratie, tot het nemen van jullie foto’s en het bewerken van de beelden: alles doe ik zelf. Mijn stijl is kleurrijk en contrastrijk, emoties staan voorop.

Trouwfotograaf op jullie huwelijksdag…

Op jullie trouwdag houd ik me op de achtergrond, ik ben niet die huwelijksfotograaf die haar lens bijna in je neus duwt om de mooiste foto’s te kunnen maken. Met het juiste materiaal sta ik aan de zijlijn, en je zal versteld staan van de beelden die ik daar kan vastleggen.

…en tijdens jullie trouwreportage

Tijdens de huwelijksreportage van jullie beiden stuur ik jullie aan om de mooiste beelden te kunnen schieten. Heb ik het gevoel dat de liefde en emotie er vanaf spat als jullie je eigen ding spontaan doen? Dan laten we dat zo gebeuren. Als ik toch het idee heb dat er voor die prachtige plaatjes wat extra sturing nodig is, dan ben ik degene die jullie de nodige raad zal geven.

Ik beloof jullie…

Als ervaren trouwfotograaf beloof ik jullie de allermooiste en liefdevolle foto’s – en ik wijk, meestal vanaf de zijlijn, geen moment van jullie zijde. Ik beloof jullie passie, tonnen enthousiasme en schitterende herinneringen om op terug te kijken!

Veelgestelde vragen bij een huwelijk