Evelien Geerinckx Photography

Familie & kids

Niets zo fijn als foto’s van je gezin, kinderen of misschien wel met de hele familie – een blijvende herinnering. Kom je graag langs met je grootouders, of misschien wil je wel een viergeslacht vereeuwigen? Evelien Geerinckx Photography verzorgt jullie fotoreportage met plezier!

Evelien Geerinckx Photography

Een fotoreportage op locatie

Wil je graag een fotoreportage van je zoon of dochter? Misschien wel fijne foto’s van je gezin of familie om mee te pronken? Met je allerbeste vriend of vriendin langskomen voor een fotoshoot?

Je bent welkom voor een fotoreportage op locatie bij Evelien Geerinckx Photography. Een locatie in openlucht, of binnenlocatie – voor ieder wat wils!

Evelien Geerinckx Photography kijkt met jou samen naar een datum én de perfecte locatie om jullie verhaal te vertellen!

Je kan kiezen uit de onderstaande pakketten.

Ik werk met verschillende formules, voor ieder wat wils! Bij ieder pakketje heb je de mogelijkheid om extra foto’s per stuk af te nemen, of de volledige galerij!

Dream

€ 299
8 foto's
reiskosten
vrijblijvend kledingadvies
printkrediet galerijshop € 15
stoefboekje

Een klein maar fijn pakketje met de mooiste foto's? Dan is 'Dream' ideaal! Als aandenken is er ook een stoefboekje inbegrepen!

MEEST GEKOZEN

Memory

€ 317
12 foto's
reiskosten
vrijblijvend kledingadvies
printkrediet galerijshop € 35
mini-album 15 x 15 cm

Een fotoreportage waarbij een album inbegrepen is? Dan is dit pakketje zeker wat voor jou!

Storyteller

€ 348
16 foto's
reiskosten
vrijblijvend kledingadvies
printkrediet galerijshop € 45
album 20 x 20 cm

Ben je op zoek naar een uitgebreid pakket met printkrediet en een mini-album? Dan is 'Storyteller' wat je zoekt!

Brochure familie & kids

Een leuke fotoreportage van je kinderen, gezin of hele familie? Ben je op zoek naar een fotograaf in Retie? Of een fotograaf in Tessenderlo? In de brochure vind je de uitgebreide info. Geef hieronder je gegevens in en de brochure valt meteen in je mailbox!

Benieuwd naar meer?

Huwelijk

Huwelijk

Stappen jij en je partner in het huwelijksbootje en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Kijk dan hier voor meer info!

Meer info

Communie

Communie

Op zoek naar een fotograaf voor de communie-of lentefeestfoto's van je zoon of dochter? Dan ben je bij Evelien Geerinckx Photography aan het juiste adres!

Meer info

Mini's

Mini's

Het hele jaar door organiseert Evelien Geerinckx Photography minireportages op vaste locaties en op vaste data aan een voordelige prijs!

Meer info

Veel gestelde vragen