EVELIEN WIE?

I '(d) love to tell your story. This is mine.

Evelien, aangenaam. Enchanté. Nice to meet you. Encantada.

Schön, Sie kennen zu lernen. Piacere.

Die talen, ik spreek er wel wat.

Miss Everlasting Student.

Een creatieve, middelbaar verleden aan 'dé vakschool in Looi' - of het Technisch Heilig-Hartinstituut in Tessenderlo heb ik. Een meisje dat haar mannetje stond tussen al die gastjes ginds. Met veel passie en vol met creatieve ideeën studeerde ik er Grafische Media en Multimedia.

Mede door mijn vlotte babbel had ik nog een carrière aan het HIVT (Hoger Instituut Voor Vertalers en Tolken), de KHK (Katholieke Hogeschool Kempen), HELMO (Haute École Libre Mosane) én de UA (Universiteit Antwerpen). Communicatie. Marketing. Talen. Voor mij een fijne aanvulling op mijn creatieve geest.

Miss Project Consultant.

Fotograaf ben ik in bijberoep, daarnaast werk ik nog fulltime als consultant op projectbasis bij multinationals. Marketing, logistiek, supply chain - ik ben een beetje van alle markten thuis. Hoe ik dat allemaal combineer? Geen probleem - een 'zittend gat' heb ik nooit gehad, en mijn teveel aan energie spendeer ik graag nuttig. 

Miss Sporty Spice.

Fitness! Ja, ook ik heb van die 'weet-wat-je-eet-fases'. Daarnaast vind ik langeafstandslopen fantastisch, neem ik deel aan loopwedstrijden en sta ik ieder jaar op de eerste rij om te gaan skiën. Als het wat rustiger mag wandel ik ook nog graag ettelijke kilometers!

Miss Canon.

Ik ben een echt Canon-meisje. Steevast ben ik op pad met twee Canon-camera's en een aardige collectie objectieven. Voor ieder wat wils, elke opdracht is anders en vereist ander materiaal. Onder het motto 'je bent nooit te oud om te leren' en 'leren stopt niet wanneer je afgestudeerd bent' volg ik voortdurend specifieke workshops. Leren van experten én in de praktijk: hemels! Je kan altijd bijleren, toch?

Miss Globetrotter. 

Op reis naar het einde van de wereld? Graag. China. Japan. Nepal. Thailand. Verenigde Arabische Emiraten. Jordanië. Egypte. Tunesië. Marokko. Turkije. Dominicaanse Republiek. New York. Peru. Polen. Duitsland. Italië. Spanje. Frankrijk. Portugal. Hongarije. Slowakije. Nederland. Kaapverdië. Ierland. Groot-Brittannië. Litouwen. Zweden. Noorwegen. Israël. Zanzibar. Rusland. - ik heb er overal mijn paspoort getoond.  


Waar ik graag geld aan uitgeef? Wel, je mag 3x raden... ;-)


Liefs,


Evelien xxx


Volg me op Instagram

"Le stelle non sarebbero così luminose

se non fossero circondate dal buio."Mario Bucci