EVELIEN WIE?

I '(d) love to tell your story. This is mine.

Evelien, aangenaam. Enchanté. Nice to meet you. Encantada.

Schön, Sie kennen zu lernen. Piacere.

Die talen, ik spreek er wel wat.

Miss Everlasting Student.

Een creatieve, middelbaar verleden aan 'dé vakschool in Looi' - of het Technisch Heilig-Hartinstituut in Tessenderlo heb ik. Een meisje dat haar mannetje stond tussen al die gastjes ginds. Met veel passie en vol met creatieve ideeën studeerde ik er Grafische Media en Multimedia.

Mede door mijn vlotte babbel had ik nog een carrière aan het HIVT (Hoger Instituut Voor Vertalers en Tolken), de KHK (Katholieke Hogeschool Kempen), HELMO (Haute École Libre Mosane) én de UA (Universiteit Antwerpen). Communicatie. Marketing. Talen. Voor mij een fijne aanvulling op mijn creatieve geest.


Nog steeds zit ik iedere week op de schoolbanken trouwens, alleen iets minder gedreven. Je vindt me vol overgave in de tekenacademie of in de kookles!

Miss Project Consultant.

Officieel ben ik fulltime zelfstandige. Geen onderscheid tussen hoofd- en bijberoep dus. Al combineer ik wel wat zaken. Naast gedreven fotografe, ben ik al een even gedreven project consultant in de pharma. Ik hou me bezig met data shizzle

Miss Sporty Spice.

Lopen! Ja, ook ik heb van die 'weet-wat-je-eet-fases'. Ik vind langeafstandslopen en -wandelen fantastisch.

Miss Canon.

Ik ben een echt Canon-meisje. Steevast ben ik op pad met twee Canon-camera's en een aardige collectie objectieven. Voor ieder wat wils, elke opdracht is anders en vereist ander materiaal. Onder het motto 'je bent nooit te oud om te leren' en 'leren stopt niet wanneer je afgestudeerd bent' volg ik voortdurend specifieke workshops. Leren van experten én in de praktijk: hemels! Je kan altijd bijleren, toch?

Miss Globetrotter. 

Op reis naar het einde van de wereld? Graag. China. Japan. Nepal. Thailand. Verenigde Arabische Emiraten. Jordanië. Egypte. Tunesië. Marokko. Turkije. Dominicaanse Republiek. New York. Peru. Polen. Duitsland. Italië. Spanje. Frankrijk. Portugal. Hongarije. Slowakije. Nederland. Kaapverdië. Ierland. Groot-Brittannië. Litouwen. Zweden. Noorwegen. Israël. Zanzibar. Rusland. - ik heb er overal mijn paspoort getoond.  


Waar ik graag geld aan uitgeef? Wel, je mag 3x raden... ;-)


Liefs,


Evelien xxx


Volg me op Instagram

"Le stelle non sarebbero così luminose

se non fossero circondate dal buio."Mario Bucci