Evelien Geerinckx Photography - communiefoto's Verbeke Foundation

Shootdagen Op unieke locaties

Wil je voor de communie- of lentefeestfoto’s van je zoon of dochter iets exclusiever? Foto’s op een unieke plek? Mag het iétsje meer zijn? Of iétsje specialer? Dan is een shootdag zeker iets voor jullie!

Evelien Geerinckx Photography - communiefoto's Verbeke Foundation

Exclusieve plekken

Wat dacht je van een fotoreportage in een écht kasteel? Of een verlaten complex vol met graffiti in Wallonië? Misschien wil je wel communiefoto’s aan zee? Wist je dat je ook kon langskomen voor communiefoto’s in De Efteling? Of aan de Franse Opaalkust?

Je kan langskomen voor communie-of lentefeestfoto’s op een exclusieve locatie op vaste data die je terug kan vinden in de kalender.

Aangezien ik een hele afstand moet rijden tot op de fotolocatie, of omdat ik een bepaalde locatie moet afhuren, zijn enkel die data en tijdstippen mogelijk die je in de kalender kan vinden.

Waar zie ik jou voor communiefoto’s?

Aanbod shootdagen 2025

Kasteel van Poeke

Kasteel van Poeke

Wil je graag prins of prinses zijn voor één dag? Dan ben je welkom in het Kasteel van Poeke voor fantastische communiefoto's!

Meer info

Abdij van Villers

Abdij van Villers

Heb je al eens gehoord van de Abdij van Villers, in het Waalse dorpje Villers-la-ville? Een fantastische plek voor unieke communiefoto's!

Meer info

Verbeke Foundation

Verbeke Foundation

Foto's die net dat tikkeltje anders zijn? Verbeke Foundation is een schitterend museum waar je de coolste beelden kan maken!

Meer info

Graffiti

Graffiti

Gek op graffiti, verlaten gebouwen en alternatieve foto's? Dan ben je welkom op deze fantastische plek in Wallonië, op een klein half uurtje van Hasselt!

Meer info

Op de boerderij

Op de boerderij

Heb jij buitenkindjes? Dan zijn foto's op de boerderij in Retie misschien wel wat voor jullie! Wist je dat je, met wat geluk, ook met alpaca's op de foto kan?

Meer info

De Bloemfabriek

De Bloemfabriek

Al gehoord van De Bloemfabriek in Geel? De oude fabriekshallen van de oude bloemmolens van deelgemeente Ten Aard zijn een originele locatie voor communiefoto's!

Meer info

Japanse Tuin

Japanse Tuin

In april staat de Japanse Kerselaar in bloei. Hét uitgelezen moment voor communiefoto's in de Japanse Tuin!

Meer info

De Efteling

De Efteling

Foto's als in een sprookje? Je kan langskomen in één van de mooiste pretparken in de Benelux voor communiefoto's. Welkom in De Efteling!

Meer info

Aan zee

Aan zee

Communiefoto's aan zee in Knokke-Heist, ieder jaar een populaire locatie. Zie ik jou ook met je voetjes in't zand?

Meer info

Opaalkust

Opaalkust

Cap Blanc-Nez, aan de Franse Opaalkust, op een uurtje van de Belgische grens - heb jij daar al van gehoord? Een magische plek voor unieke communiefoto's!

Meer info

Brochure communie- en lentefeest 2025

Wil je graag prachtige foto’s voor het communie- of lentefeest van je zoon of dochter? Ben je op zoek naar een fotograaf in Tessenderlo? Of een fotograaf in Retie?  In de communie-en lentefeestbrochure vind je alvast meer info over de mogelijkheden die ik bied als communiefotograaf.