Evelien Geerinckx Photography - communiefoto's

Communie- en lentefeest

Heb jij in 2025 een communicant of feesteling in huis? Ben je nog op zoek naar een fotograaf om foto’s van je kid(s) te laten maken? Dan ben je bij Evelien Geerinckx Photography aan het juiste adres! 

Je kan kiezen voor een reportage op een exclusieve locatie tijdens een shootdag, of voor een reportage op een binnen-of buitenlocatie op een communiedag, in de buurt van Tessenderlo.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Uit welke talloze locaties je kan kiezen? Download dan de brochure hieronder! 

Evelien Geerinckx Photography - communiefoto's

Shootdag op een exclusieve locatie

Mag het voor je communie-of lentefeestreportage wel eens ietsje anders zijn? Of misschien wel net dat tikkeltje meer?

Dan ben je welkom op exclusieve locaties tijdens shootdagen die Evelien Geerinckx Photography in 2025 organiseert! Hieronder een overzicht van de shootdagen voor communiefoto’s:

Communiedag in de buurt van Tessenderlo/Retie

Wil je graag een fotoreportage in de (ruime) buurt van Tessenderlo of Retie, op een locatie en datum die je zelf kiest? Dan kan je een plekje reserveren voor een communie-of lentefeestreportage op een communiedag.

Al een idee naar welke locatie je op zoek bent? Iets overdekt, in openlucht? Iets industrieel? Of in de natuur? Als fotograaf in Tessenderlo en fotograaf in Retie vind je alle mogelijkheden op de website! Staat je favoriete plekje er niet tussen, maar is’t toch in de buurt voor een fotograaf uit Retie of een fotograaf uit Tessenderlo? Contacteer me dan vrijblijvend om te bekijken wat kan!

Brochure communie- en lentefeest 2025

Wil je graag prachtige foto’s voor de communie of het lentefeest van je zoon of dochter? De brochure kan je hieronder downloaden. Geef hieronder je gegevens in en de brochure met alle info valt meteen in je mailbox!

Interesse in een communie- of lentefeestreportage?
Hieronder de mogelijkheden!

Shootdag

Exclusieve locatie

Graag een communie- of lentefeestreportage op een exclusieve locatie? Ontdek hier de mogelijkheden!

Meer info

Communiedag

In de buurt van Tessenderlo/Retie

Wil je graag een reportage in de ruime omgeving van Tessenderlo? Of ben je op zoek naar een fotograaf in Retie?

Meer info

Veelgestelde vragen