Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Ben je op zoek naar een ervaren fotograaf voor je bedrijfsfoto’s? Een fotoreportage van je zaak, of professionele foto’s van jezelf? Een bedrijfsfeest dat je graag in beeld wil brengen? Voor bedrijfsfotografie ben je bij Evelien Geerinckx aan het juiste adres!

Bedrijfsfotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf voor bedrijfsfoto’s?

Evelien Geerinckx Photography heeft heel wat ervaring met professionele portretten, reportages van handelszaken én op seminaries en bedrijfsfeesten. 

Wil jij graag een reportage van je winkel of instituut? Wens jij graag jou klein of groot bedrijf in beeld te brengen? Misschien heb je wel nood aan professionele foto’s van jou en/of je team, of geeft je bedrijf een seminiarie of bedrijfsfeest? 

Ik bekijk samen met jou vrijblijvend wat je wensen zijn! 

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf?

Je kan bij mij terecht voor verschillende soorten bedrijfsfotografie. Wil je graag een offerte op maat? Contacteer me dan vrijblijvend! 

* alle hieronder genoemde prijzen zijn exclusief btw

Portretsessie

€ 450
moodboard & styling
rechtenvrij gebruik beelden
alle beelden bewerkt, inclusief
drukwerk- én webkwaliteit, zonder logo
reportage van 1 à anderhalf uur

Wil je graag professionele foto's van jezelf of van je team, die je kan gebruiken voor diverse doeleinden? Ik verzorg graag jouw professionele bedrijfsfotografie!

Jouw zaak in beeld

€ 685
rechtenvrij gebruik beelden
alle beelden bewerkt, inclusief
drukwerk-én webkwaliteit, zonder logo
reportage van 2u
maatwerk mogelijk

Wil je graag je zaak professioneel in beeld brengen? Vanaf de bovengenoemde prijs kom ik bij je langs, contacteer me vrijblijvend voor een offerte op maat.

Feesten & seminaries

€ 395
rechtenvrij gebruik beelden
alle beelden bewerkt, inclusief
oplevering in max 48u
drukwerk- én webkwaliteit, zonder logo
uurtarief, minimaal 2u

Ben je op zoek naar een fotograaf voor je bedrijfsfeest of seminarie? Binnen de 48u lever ik jullie beelden op in drukwerk-én webkwaliteit, en zonder logo!

Benieuwd naar meer?

Huwelijk

Huwelijk

Stappen jij en je partner in het huwelijksbootje en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Kijk dan hier voor meer info!

Meer info

Communie

Communie

Op zoek naar een fotograaf voor de communie-of lentefeestfoto's van je zoon of dochter? Dan ben je bij Evelien Geerinckx Photography aan het juiste adres!

Meer info

Mini's

Mini's

Het hele jaar door organiseert Evelien Geerinckx Photography minireportages op vaste locaties en op vaste data aan een voordelige prijs!

Meer info